Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Opel-huolto

Opel-huolto

Onko Opel oma merkkisi? Rinta-Joupin Opel-huollossa autoasi huoltavat Opelin viimeisimmän koulutuksen saaneet asentajat, jotka noudattavat huolto-ohjeita tarkalleen.

Rinta-Joupin Autoliikkeen valtuutetuissa Opel-huolloissa kaikki huollot tehdään ammattitaidolla ja aidoilla Opel-varaosilla. Kun huollat autosi meillä, voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja ajaa huoletta. Varaa jo huoltoaika tästä tai suoraan Rinta-Joupin Opel-autohuollosta seuraavilta paikkakunnilta:

Opel-huolto Oulu
Opel-huolto Rovaniemi

Rinta-Joupin Opel-huolto on ajan tasalla

Teemme Opelien vuosittaiset määräaikaishuollot ja muut huollot sekä asennamme merkin omia lisävarusteita. Opel-huoltomme tietää myös tehtaan takaisinkutsukampanjoista ja mahdollisista ilmaisista päivityksistä, jotta voit ottaa kaiken hyödyn irti autostasi. Opelin määräaikaishuollot ja varaosat ovat hintatasoltaan kauttaaltaan edullisia, minkä lisäksi Opel tarjoaa merkkihuoltomme asiakkaille jatkuvia etuja, kuten kausihuoltotarjouksia ja pysyvät alennukset varaosista myös vanhemmille autoille.

Me Rinta-Joupin merkkihuollossa kerromme sinulle myös muista automerkkisi tarjoamista eduista. Tiesitkö, että saat meiltä aina autosi määräaikaishuollon yhteydessä vuodeksi voimaan Opel Assistancen eli tiepalvelusopimuksen, joka kattaa vian sattuessa hinauksen, käynnistysavun ja sijaisauton käyttöösi. Sopimusta voidaan jatkaa veloituksetta vaikka auton koko iän, jos huollat autosi säännöllisesti merkkihuollossa.

Rinta-Joupin merkkihuolto laskuttaa vain sovitusta

Rinta-Joupilla on valmiit hinnat Opelin määräaikaishuollon huoltopaketeille, eli hinta on aina selvillä jo ennen huoltoa. Kun huoltotarve iskee takuuajan jälkeen, saat itse vaikuttaa huollon laajuuden etukäteen. Kyselemme aina etukäteen, mitä osia saamme tarvittaessa vaihtaa, ja jos huollon yhteydessä löytyy jotain, mihin ei ole varauduttu, me soitamme ja kysymme luvan sinulta. Huollon voit hoitaa kertamaksulla tai laskulla, tai rahoittaa pidemmällä aikavälillä, useammassa maksuerässä.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen