Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Peugeot-huolto

Peugeot-huolto

Oletko Peugeot-kuski? Rinta-Joupin Peugeot-huollon henkilökunta huoltaa autosi luotettavasti ja varmasti Peugeotin uusimman koulutuksen mukaisesti ja viimeisen päälle Peugeotin huolto-ohjeita noudattaen.

Peugeot-huolto Kokkolassa ja Ylivieskassa

Rinta-Joupin Peugeot-huollossa asennamme autoosi aina alkuperäiset merkkivaraosat ja huolehdimme siitä, että autosi takuu säilyy takuuajan läpi. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin ajanvarauksesta. Tuo autosi Rinta-Joupin Peugeot-merkkihuoltoon Kokkolaan tai Ylivieskaan. Tai varaa huolto itse netistä.

Rinta-Joupin Peugeot-huoltoon voit luottaa

Sen lisäksi, että teemme Peugeotien vuosittaiset määräaikaishuollot ja muut huollot, palvelemme sinua myös tarkistamalla, onko automerkilläsi voimassa kampanjoita tai tarjolla mahdollisia ilmaisia päivityksiä. Peugeot tarjoaa asiakkailleen myös monenlaisia huoltotarjouksia, joista saat mainoksia suoraan kotiisi. Voit hyödyntää tarjoukset meillä. Useimmiten voit käyttää alennuksen vapaasti huoltoon tai vaikkapa renkaiden ostoon tai tuulilasin vaihtoon.

Merkkihuollossa saat halutessasi tietoa myös muista Peugeotin tarjoamista eduista. Tiesitkö, että saat meiltä aina autosi määräaikaishuollon yhteydessä vuodeksi voimaan nopean korjauspalvelun. Se tarkoittaa, että jos autoosi tulee vika kesken matkan, autosi hinataan maksutta lähimpään Peugeot-huoltoon kellonaikaan katsomatta. Takuun alaisiin autoihin Peugeot myöntää Peugeot Assistance ‑tiepalvelun, joka kattaa hinauksen lisäksi myös sijaisauton huollon ajaksi.

Rinta-Joupin merkkihuollossa on selkeä hinnoittelu

Rinta-Joupilla saat aina tietää määräaikaishuoltosi hinnan etukäteen, sillä huoltopaketit ovat aina valmiiksi hinnoiteltuja. Jos tarvitset huoltopalveluja autosi takuuajan jälkeen, voit itse vaikuttaa huollon laajuuteen juttelemalla asiasta huoltomme kanssa. Emme koskaan tee huoltotoimenpiteitä kysymättä ensin lupaa sinulta, mikäli löydämme huollon yhteydessä jotain odottamatonta. Jos tarvitset huollolle maksuaikaa tai lisärahoitusta, meillä onnistuu myös maksu laskulla tai maksaminen erissä, jotta kustannukset eivät kuormita talouttasi liikaa.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen