Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Renault-huolto

Renault-huolto

Kulkeeko Renaultisi kuin unelma? Meillä Rinta-Joupin Renault-merkkihuollossa autostasi huolehtii joka kerta Renaultin kouluttama huoltohenkilökunta, joka ei tingi huolto-ohjeista, vaan toteuttaa huollon aina tarkasti niin kuin pitää.

Renault-merkkihuolto Oulussa ja Vaasassa

Tuomalla autosi meille Renault-huoltoon voit ajaa jatkossakin huoletta. Merkkihuoltomme säilyttää autosi takuu ja saat lisää turvallisia ajokilometrejä.  Ota yhteyttä Rinta-Joupin Reunault-merkkihuoltoon Ouluun tai Vaasaan, kun tarvitset asiantuntevaa palvelua. Voit myös varata ajan huollolle itse.

Renault-merkkihuollossa korjaamme autosi ja palvelemme sinua

Rinta-Joupin Renault-merkkihuollossa tehdään sekä vuosittaiset määräaikaishuollot että muut tarvittavat huollot. Käytämme aina Renaultin varaosia, ja tarkistamme huollon yhteydessä myös mahdolliset tehtaan takaisinvetokampanjat ja ilmaiset päivitykset, jotka hyödyttävät sinua. Renault myöntää asiakkailleen myös alennuksia, jotka lähetetään kotiisi suorapostituksena ja  jotka ovat voimassa ainoastaan merkkihuollossa. Renault huoltopaketit ovat edullisia ja voit saada valmistajalta tarjouksia myös esimerkiksi katsastuskunnostuksista.

Merkkihuollossa saat myös muista Renaultin tarjoamista eduista. Esimerkiksi siitä, että Renault tarjoaa uuden auton ostajalle, oli kyse sitten Méganesta, Cliosta tai jostain muusta mallista, koko takuun ajaksi Renault Assistance- tiepalvelun. Se tarkoittaa, että jos autosi rikkoutuu ensimmäisen neljän vuoden tai 100 000 kilometrin aikana, autosi hinataan maksutta lähimpään Renault-huoltoon, ja saat huollon ajaksi tarvittaessa käyttöösi sijaisauton ja mahdollisesti myös hotellimajoituksen.

Rinta-Joupin autohuolto ei kuormita kukkaroa

Määräaikaishuollot tehdään Rinta-Joupin Renault-huollossa aina ennalta määrättyyn hintaan ja myös huollon kesto on selville etukäteen. Autosi takuuajan jälkeen voit myös halutessasi itse vaikuttaa, missä laajuudessa huollot tehdään. Kyselemme etukäteen, mitä osia saamme tarpeen tullen vaihtaa, ja jos huollon aikana vastaan tulee yllätyksiä, soitamme niistä sinulle ja pyydämme lupaa ennen kuin korjaamme. Jos huoltolasku kaikesta huolimatta tuntuu liian suurelta maksettavaksi kerralla, voit maksaa huollon osamaksulla pidemmän ajan kuluessa.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen