Hyppää sisältöön

Onko Subaru merkkisi? Subaru kouluttaa huoltomme mekaanikkoja säännöllisesti, joten Rinta-Joupin Subaru-huollolla on aina viimeisin osaaminen ja tiedot autosi huoltoja varten. Subaru huolto laadukkaasti meiltä!

Subaru huolto Oulussa

Tuo Subarusi Rinta-Joupin huoltoon, kun haluat olla varma, että voit jatkaa huoletonta ajoa ja takuu pysyy voimassa. Rinta-Joupin Autoliikkeen Subaru-merkkihuolto on Oulussa. voit myös varata ajan huollolle netistä.

Rinta-Joupin Subaru-huolto tuntee autosi ja merkkisi

Teemme Subaruihin vuotuiset määräaikaishuollot ja muut huollot asiantuntemuksella ja kokemuksella. Tarkastamme myös joka kerta, onko Subarun tehtaalla kampanjoita tai ilmaisia päivityksiä, jotka hyödyttävät sinua autonomistajana.

Oletko kuullut myös muista merkkisi tarjoamista eduista? Auton rekisteröintipäivästä lähtien käytettävissäsi on 36 kuukauden ajan Subaru Assistancen eli tiepalvelusopimus, joka auttaa, jos autosi vaurioituu tai hajoaa ja matka katkeaa.

Rinta-Joupin merkkihuollon reilu hinnoittelu

Subarun määräaikaishuollot tehdään valmiiden hintapakettien mukaan. Hinnan saat kuulla jo ennen huoltoa. Takuuajan jälkeen tehtäviin huoltoihin voit vaikuttaa itse ja päättää mm. huollon laajuuden etukäteen. Kysymme valmiiksi luvan tavallisimmille huoltotoimille, ja yllättävissä korjaustarpeissa soitamme aina ensin sinulle. Rinta-Joupin Autoliikkeen joustavat rahoitusvaihtoedot mahdollistavat maksun erissä ja huoltokulujen tasoittamisen pidemmälle aikavälille.

Uusimmat Subaru henkilöautot