Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Antti Skarp arvostaa autohuollossa vaivattomuutta

Koski Tl:ssä asuva Antti Skarp huollattaa leasingautoaan Rinta-Joupin Autoliikkeen Salon toimipisteessä. Huoltopaikan valinta tapahtui mutkattomasti: leasingyhtiö LeasePlanista neuvottiin kokeilemaan lähellä sijaitsevaa Škoda-merkkihuoltoa ja se sattui olemaan Rinta-Joupin Autoliike.

Antti Skarp Mona Haakanen merkkihuolto

Vajaa vuoden vanhalla Škoda Kodiaqilla ajavalla Instrumentariumin aluepäälliköllä on tullut kymmenessä kuukaudessa mittariin jo 37 000 kilometriä. Ensimmäisessä 30 000 kilometrin huollossa hän pani merkille tyytyväisenä, että Rinta-Joupin Autoliikkeen Salon toimipisteessä asiat hoidetaan ensiluokkaisesti. Sijaisauto oli odottamassa ja asioista kerrottiin selkeästi.

– Arvostan autoilussa vaivattomuutta ja samaa odotan myös huollosta. Rinta-Joupin Autoliikkeessä kaikki on sujunut poikkeuksellisen hyvin, hän kehuu.

Huoltomyyjä Mona Haakanen selvitti kiireisen Skarpin puolesta myös sen, että tuulilasin vauriot saatiin korjattua asianmukaisesti.

– Tämä on minun ensimmäinen leasingautoni, enkä ollut ihan selvillä, miten eri tilanteissa toimitaan. Tarvittiin kolme soittoa leasingyhtiöön, että saimme vastauksen ja tuulilasi voitiin korjata Rinta-Joupin Autoliikkeen huollossa, Skarp kertoo.

Katso myös nämä