Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Mikan leasing-BMW:stä huolehditaan säännöllisesti – huoltoleasingillä huolettomia kilometrejä

Mika Lemettisen leasingauto BMW 530e Luxury Line hurmaa edelleen, kun autosta pidetään huolta ajallaan.

Syyskuun lopulla pieksämäkeläinen toimitusjohtaja Mika Lemettinen sai Kolilla lomaillessaan puhelun Rinta-Joupin Autoliikkeestä: “Hei, nyt olisi autosi määräaikaishuollon aika. Olisiko sinulla ensi viikolla aikaa tulla käymään Mikkelissä parin tunnin huoltoon?”

Kyse oli Hoivakehitys Oy:n leasingauton määräaikaishuollosta. Mika oli juuri asettanut kalenteriinsa muistutuksen itselleen autohuollon varaamisesta.

– Sehän menikin niin päin, että minulle soitettiin. Tästä minä tykkään – muutenkin kiireisen miehen työvälineistä pidetään huolta autoliikkeen kautta. Huolenpito on hyvää, Mika kiittää.

Miellyttävä premium-tason auto liisaamalla

Mika Lemettinen hankki leasingauton Hoivakehitys Oy:lle puolitoista vuotta sitten. BMW-myyjä Anne Behm neuvotteli Mikkelissä rahoitusleasingsopimuksen yrityksen kanssa BMW 530e Luxury Linesta. Myös huoltoleasingista sovittiin.

– Auto on juuri sopiva ja miellyttävä premium-tason työväline paljon ajavalle yhtiön leasingautoksi, Mika toteaa.

Perheellisenä miehenä hän arvostaa turvallisuutta, nelivetokin on tarpeen talvella. Matkaa on taittunut puolessatoista vuodessa yli 60 000 kilometriä. Erityistä huomiota ja kiitosta Mikalta saa BMW 530e:n hybridiominaisuus. Koko ajomäärästä 25 000 km on ajettu jo pelkällä sähköllä.

Ajallaan huollettu ja siistinä pidetty auto loistaa

Auton ensivaikutelmaa Mika kommentoi epäröimättä.

– Wau-efektihän siinä tuli. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Hän oli pitkään etsinyt työvälinettä maanteille asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa liikkumiseen.

– Oman auton käyttö ei ole oikein suotavaa siihen, liikennevakuutukset tulevat siinä vastaan. Halusin myös tarjota asiakkaille ja työyhteisön jäsenille semmoista pikkuisen parempaa. Valinta oli BMW.

Myös kyydissä olleiden kommenteista päätellen valinta osui oikeaan. Auton synnyttämä vaikutus on edelleenkin sama.

– Kun auton pitää hyvässä kunnossa, puhtaana ja siistinä – ja huollot on tehty ajallaan – niin sehän loistaa, toteaa Mika Lemettinen hymyillen.

– Olen oikein tyytyväinen autoon ja palveluun Rinta-Joupin Autoliikkeen kautta.

Huoltoleasingilla saa sujuvaa palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeen palveluvalikoimaan kuuluvat huoltoleasingit soveltuvat erinomaisesti yritykselle tai yhteisölle uutta henkilö- tai pakettiautoa hankittaessa. Huoltoleasing sisältää määräaikaishuollot, renkaiden uusinnat ja normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

– Huoltoleasing helpottaa asiakkaan autoilua. Asiakas tuo auton huoltoon, auto huolletaan ja asiakas jatkaa matkaansa, tiivistää BMW-automyyjä Anne Behm.

– Yleisin BMW:n huoltoleasingsopimus on 36 kuukautta ja 60 000 kilometriä, Anne sanoo.

Rahoitusleasing helppo tapa hankkia uusi auto

Kun auto hankitaan rahoitusleasingilla, kuukausierään vaikuttavat auton hinnan lisäksi sopimuskauden pituus ja ajettavat kilometrit sopimuskaudella.

– Kun sopimuskausi päättyy, asiakas palauttaa auton autoliikkeeseen tai rahoitusyhtiölle. Yleensä hän on jo tilannut valmiiksi uuden auton uudella sopimuskaudella autoliikkeeseen odottamaan. Asiakkaalle luovutetaan uusi BMW, jolla hän autoilee taas seuraavat 36 kuukautta, Anne Behm kertoo.

Leasingin hyvä puoli on sekin, että se ei rasita vuokralle ottavan yrityksen tasetta, koska vuokra kirjataan kuluiksi.

Teksti: Anna-Maija Kalliokoski, Rinta-Joupin Autoliike Oy, Mikkeli

Katso myös nämä