Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Hyvään huoltoon kannattaa ajaa kaukaa

Kymenlaaksossa asuva Sanna Pukkila on ostanut Rinta-Joupin Autoliikkeen Mikkelin toimipisteestä pari autoa ja tapaa myös huollattaa autonsa siellä.

K

Sanna Pukkila BMW X1

 Mikä ihme saa hevostilaa pitävän naisen ajamaan liki puolentoista tunnin matkan auton takia?

– Siellä työskentelevät ihmiset. Tiedän, että autoni huolletaan siellä ammattitaidolla. Lisäksi jos autossa ilmenee jotain yllättävää, huollosta soitetaan ja saan kustannusarvion ennen korjausta.

Sanna kiittää erityisesti huoltopäällikkö Pasi Tiihosta, jonka hän tuntee jo aikaisemmasta autohuollosta. Pasi siirtyi monen muun tavoin yrityskauppojen myötä Rinta-Joupin Autoliikkeen palvelukseen ja myös Sanna seurasi heitä sinne asiakkaana.

– En ymmärrä autoasioista juuri mitään, siksi turvaudun täysin Rinta-Joupin Autoliikkeen ammattilaisten apuun, vuoden 2017 BMW X1:llä ajava Sanna toteaa.

Hän on aina välillä kokeillut testimielessä muitakin autoliikkeitä, mutta ei ole löytänyt Mikkelin Rinta-Joupin Autoliikkeen veroista.

– Vaadin autoltani kestävyyttä ja luotettavuutta, ja samaa odotan myös auton huollolta. Kestävää asiakassuhdetta, jossa autostani pidetään hyvää huolta.