Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Markku matkaa Ouluun autohuoltoon 700 kilometriä

Lohjalainen Markku Moilanen on solminut niin kiinteän huoltosuhteen Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun huoltoon, ettei sitä katkaise edes 700 kilometrin välimatka. Tilitoimistoyrittäjä työskentelevä mies kokee, että tutut pohjoisen ammattilaiset hoitavat autoasiat paljon paremmin.

– Tapaan käydä työasioilla kerran kuukaudessa Oulussa, siihen samaan yhteyteen sovin myös auton huollon. On kätevää, kun saan sijaisauton käyttööni huollon ajaksi.

Huoltosuhde perustuu alun perin aikaan, jolloin Moilanen asui vielä Oulussa ja tapasi käydä huollattamassa Opeliaan paikallisessa merkkihuollossa. Hän tykästyi ammattitaitoisiin mekaanikkoihin ja kun vuosia myöhemmin kuuli, että nämä samat miehet Timo Hytinkoski ja Markku Pudas olivat töissä Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun huollossa, palaset alkoivat loksahdella paikoilleen.

– Olin kokeillut Lohjan autohuoltoja, mutta en ollut tyytyväinen. Tiesin, että voisin luottaa tuttujen miesten ammattitaitoon ja vein autoni Ouluun huoltoon.

Opel Calibra 2,5 V6

Pitkän linjan Opelmieheksi tunnustautuva Moilasen pisteet Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun huoltoa kohtaan nousivat entistä korkeammalle, kun ilmeni että huollossa työskentelee myös automerkin erikoismies, rallia Opelilla ajava Toni Kemppainen. Hänen taitaviin käsiinsä Moilanen on luovuttanut aarteensa, kesäautona toimivan harvinaisemman vuoden 1996 mallin Opel Calibra 2,5 V6. Se on Uudenkaupungin tehtaalla valmistettu kopio Keke Rosberg Edition -mallista. Suomalainen helmi on nyt talvisäilössä Turussa ja matkaa keväällä rekan kyydissä huoltoon.

– Huoltopaikan valintaan on vaikuttanut ystävällinen palvelu, korkea ammattitaito ja se, että hinnat ovat kohdallaan, hän summaa.

Moilasen Opelit ovat poikkeuksetta olleet erikoismalleja. Nykyään hän ajelee viime vuonna uutena ostetulla Opel Insignia Grand Sport 2,0 -mallilla, jossa on tuplaturbo ja muita hienouksia. Selkäleikkauksen läpikäyneelle miehelle on Saksasta autoon tilattu erikoisistuin, jossa on muun muassa hierontatoiminnot helpottamaan pitkiä matkoja.

– Opeleissa on hyvä hinta-laatusuhde, lisäksi minulla auton pitää miellyttää silmää visuaalisesti. Opeleissa on tullut vietettyä paljon aikaa, olen ajanut elämäni aikana kaksi miljoonaa kilometriä.