Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Tätä helpompaa huolto ei voi olla

Vaasalaisen Minna Leppäkorven auto on ensimmäisiä Suomeen saapuvia vuoden 2022 Toyotan Yaris Cross -hybridimaastureita, joissa yhdistyvät katumaasturin olemus ja kaupunkiauton ketteryys.

Vaasan kaupungilla hoitoalalla töissä oleva ja valtakunnan tasolla ammattiyhdistysasioita hoitava Minna Leppäkorpi on sen verran kiireinen nainen, että luottaa myös auton myynnissä Rinta-Joupin Autoliikkeen apuun. Hänestä oli parempi laittaa vaihdossa kuusi vuotta vanha Honda Civic uudelleen kiertoon autoliikkeen kautta kuin ryhtyä myymään sitä itse.

– Tuo Honda on kyllä niin loistoyksilö, että vähän harmittaa luopua siitä. Mutta halusin tilalle korkeamman auton, josta on helpompi nousta ylös. Ihastuin Toyotan uuteen Yaris Crossiin, kun näin siitä lehdessä mainoksen. Ilmoitin saman tien Rinta-Jouppiin tutulle automyyjälle Mika Yli-Mäenpäälle, että haluan tuollaisen auton, hän jatkaa.

Minna on mielenkiinnolla seurannut netistä uuden autonsa matkaa tehtaalta Vaasaan. Punainen hurmuri saapui sopivasti jouluksi.

Helppous on tärkeää huollossa

Minna tietää tasan tarkkaan, mitä autolta ja sen huollolta odottaa. Auton pitää olla punainen ja sitä huoltavalla yrityksellä palveluasenne kohdallaan. Nämä kaksi asiaa ovat toteutuneet Rinta-Joupin Autoliikkeen Vaasan toimipisteessä.

– Arvostan sitä, että voin tuntea oloni turvalliseksi autoasioissa, kun en tiedä itse niistä mitään. Minulle riittää, että osaan lisätä autoon polttoainetta ja tuulilasin pesunestettä, kaikki muut hommat saavat hoitaa ammattilaiset. Siksihän he ovat siellä töissä?

Minna toteaa, että ammattitaitoisessa autohuollossa asiointi on sujuvaa ja mutkatonta. Tarvittavista korjauksista kerrotaan selkeästi, jolloin on helppo myös tehdä päätöksiä. Viimeksi näin oli, kun edelliseen autoon piti vaihtaa takaiskari, sillä se ei olisi muutoin mennyt katsastuksessa läpi.

– Totesin heille, että kai se pitää korjata ennen kuin auto on menossa myyntiin. Uusi osa tilattiin saman tien.

Positiivinen seikka on myös se, että huollossa huolehditaan renkaiden vaihdosta ajallaan. Kun auton renkaat viettävät lepohetket autoliikkeen omassa rengashotellissa, niiden vaihto-operaatio on helppo järjestää.

– Sieltä he soittivat huollosta ja ehdottivat sopivia aikoja viedä auto renkaidenvaihtoon. Tätä helpompaa ei voi olla, Minna kehuu.