Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Vesa huollattaa seitsemää autoa Rinta-Joupin Autoliikkeessä Tervajoella

Kun tuotekehitysinsinööri Vesa Lappalainen ottaa yhteyttä Rinta-Joupin Autoliikeen Tervajoen huoltoon, siellä osataan jo kysyä, että mikähän autoista on nyt kyseessä. Lappalainen hoitelee oman autonsa ohella kuuden muunkin ajoneuvon huoltoasioita.

– Vanhimmalla pojalla on Toyota Avensis, toiseksi vanhimmalla pojalla Honda Prelude, keskimmäisellä tyttärellä Toyota Corolla, toiseksi nuorimmalla pojalla Audi A4, vaimolla Toyota Yaris, anopilla Toyota Carina E ja minulla Lexus RX. Niin ja kuopuksella on peltoautona Mercedes Benz C 180, mutta sitä ei enää tarvitse huoltoon viedä, viiden lapsen isä luettelee.

Vaasan Vähässäkyrössä asuva Lappalainen osaa tehdä itse monet autoremontit eli sellaiset, joissa ei tarvita autonostinta. Isommissa korjaustarpeissa ja laiskoina hetkinä hän luottaa Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen ammattilaisiin. Huollossa on usein tarkistettu aurauskulmia, sillä väärät ohjauskulmat kuluttavat epätasaisesti renkaita ja pidemmällä aikavälillä heikentävät auton muitakin osia. Myös useat perheen autot on ostettu Rinta-Joupin Autoliikkeestä.

– Olen asioinut Tervajoella kaksikymmentä vuotta, viimeksi ostimme vaimolle uuden Toyota Yariksen. Itse ajan 2006 vuosimallin Lexus RX 400h hybridillä.

Kun kokeneelta automieheltä kysyy, että mikä automerkki tarvitsee vähiten korjaamista, vastaus on odotetusti Toyota. Niitä onkin perhepiiriin kertynyt useampia. Myös Lexus on osoittautunut vähävikaiseksi.

Lappalainen kertoo olevansa tarkka asiakas, joka helposti äänestää jaloillaan, jos asiat eivät suju kuten pitäisi. Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen huollossa on palveluasenne kohdallaan, ja vaikeammatkin asiat sujuvat luottavaisessa ilmapiirissä.

– Mieleeni on jäänyt, kun huollosta soitettiin ja kerrottiin, että nyt on hyviä ja huonoja uutisia. Auton vika on korjattu, mutta työtä tehdessä tuli auton nahkarattiin vahingossa viilto.  Autoliikkeen kustannuksella hoidettiin asia hienosti kuntoon, sain autooni uuden ratin samalla värisävyllä kuin entinen, hän kehuu.