Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Uran alku – kesätöissä Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Joka vuosi odotamme innolla uusien kesätyöntekijöiden ja harjoittelijoiden saapumista yritykseemme. Vili, Lauri ja Valtteri haluavat nyt kertoa omista kokemuksistaan vietettyään kesän Rinta-Joupin Autoliikkeessä. Mutta entäpä sinä? Oletko seuraava henkilö, joka haluaa liittyä joukkoomme?

Kesätyöntekijät eivät ole meillä vain mukana tilapäisesti – heistä tulee olennainen osa yrityksemme arkea. He pääsevät mukaan työyhteisöömme ja voivat vaikuttaa siihen omilla ideoillaan sekä panoksellaan. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tulevaisuuden ammattilaisille kehittää taitojaan ja kasvaa työelämässä. Haluamme olla se paikka, jossa nuoret voivat rakentaa vahvan perustan uraansa varten ja samalla nauttia kesästä mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Vili – Automyyjä

Muistan jostain lukeneeni tai kuulleeni, että töissä tulisi joko oppia tai tienata. Täällä on hyvät mahdollisuudet molempiin.

25-vuotias Vili Saarinen opiskelee Vaasan yliopistossa kauppatieteitä. Hänen pääaineenaan on tuotantotalous ja opintokokonaisuuksina laskentatoimi, rahoitus sekä Enterprise Digitalization. Hän on työskennellyt jo kolme kesää Rinta-Joupin Autoliikkeessä, eli vanha konkari kyseessä!

– Muistan jostain lukeneeni tai kuulleeni, että töissä tulisi joko oppia tai tienata. Täällä on hyvät mahdollisuudet molempiin. Ne ovat tärkeimmät syyt, miksi olen tänne palannut.

Vili suosittelee Rinta-Joupin Autoliikettä työpaikkana ja vinkkasikin kaverilleen avoimesta paikasta. Kaveri sai paikan ja työskentelee tällä hetkellä automyyjänä toisessa toimipisteessä.

Lauri – Taloushallinnon harjoittelija

Vaasassa kauppatieteitä opiskeleva 23-vuotias Lauri Laaksonen on työskennellyt jo aikaisemmin opintojen ohella ja kesällä vaihtoi kokopäiväiseksi. Taloushallinnon harjoittelijan paikka tarjosi Laurille monipuolisia työtehtäviä. Kesän aikana hän oppikin paljon uutta sekä pääsi käyttämään koulussa opittuja taitoja.

– Päädyin tänne vähän yllättäen, en aktiivisesti etsinyt töitä opintojen ohelle. Kun huomasin avoimen paikan, ajattelin hakea, sillä täällä pystyisin hyödyntämään opinnoissani saatuja taitoja sekä syventämään niitä.

Etätyöskentely oli mahdollista, mutta Lauri valitsi mielellään toimistolla työskentelyn aina kuin mahdollista. Tähän syynä olivat rennot työkaverit sekä viihtyisä työympäristö.

Valtteri – Myyntisihteeri

Seinäjokelainen Valtteri Lehtikunnas työskenteli myyntisihteerinä nyt ensimmäistä kertaa. 21-vuotias tradenomiopiskelija viihtyy asiakkaiden kanssa ja toivoo kaikkien saavan positiivista työkokemusta, niin kuin hänkin on saanut.

– Olen viihtynyt täällä tosi hyvin ja toivon että muutkin saavat samoja kokemuksia kuin minä.

Työstä on tehnyt mieluisaa työpaikan arvot sekä mukavat työkaverit. Lisäksi haastavat, mutta palkitsevat työtehtävät olivat myös hänen mieleensä. Valtteri kokee, että myyntisihteerin monipuolisista työtehtävistä saa hyvin tukea opintoihinsa.

Kesätyöntekijöillämme on mahdollisuus tehdä monenlaisia tehtäviä ja kerryttää työkokemustaan. Jotkut heistä viettävät kesäkauden kanssamme, kun taas toiset saattavat jäädä pidemmäksi aikaa. Haluamme tarjota kaikille heille mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistaan työtehtävissämme ja oppia uutta!

rekry-huolto-myyjä-sihteeri-jenni-andreas-heikki (1)

Kesätöihin Rinta-Joupin Autoliikkeeseen?

Tarjoamme vuosittain lähes sadalle kesätyöntekijälle mahdollisuuden tutustua autoalaan.

Katso alta avoimet kesätyöpaikat ja liity joukkoomme!