Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

|
jaajon matkalla mukana

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla. Mitä kaikkea hulvaton reissu piti sisällään? Lue Jaajon reissufiiliksistä alta!

Mulla on aina ollut haaveena lähteä frendien kanssa reissuun matkailuautolla. Huvittavinta on se, että tää koko reissu sattui järjestymään sattumien kautta. Vedettiin Aamulypsyä kollegoiden kanssa ja siinä tuli sitten puhetta mun reissuhaaveista. Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun Rinta-Joupin Autoliikkeestä tarjottiin mahdollisuutta näinkin upeaan elämykseen. Olivat näköjään olleet linjoilla!

Kun tällainen tilaisuus tarjoutui, pyysin mun kahta hyvää kaveria messiin ja sovittiin, että pidetään tää reissu tosi rentona ja mennään just sinne minne halutaan. Ilman stressiä tai suurempia suunnitelmia. Me otettiin suunnaksi Jyväskylän Suomipop-festarit ja hypättiin matkailuauton kyytiin! Juteltiin jätkien kanssa siitä, kuinka tätä on oikeesti odotettu. Ei oo vuoteen päässyt mihinkään festareille ja nyt ollaan yhtäkkiä matkailuautossa, jääkaappi täynnä kylmää kaljaa ja aivan lomamoodissa. Tää oli suorastaan pikkupoikamaisen hauskaa hypätä asuntoautoon ja lähtee tien päälle ilman tietoa siitä mihin matka lopulta vie.

Meillä oli niin hyvä meininki koko matkan. En oo tullut ees aiemmin ajatelleeksi, että matkailuautojen kuljettajat oikeesti moikkaavat toisiaan tien päällä. Otettiin siinä vähän haastetta millaiset moikkaustyylit toimii parhaiten, naurettiin ihan kippurassa siellä! Yhdessä vaiheessa kyllä ihmettelin, että onkohan meillä rengas puhjennut vai miks porukka painaa tööttiä. Matkailuauton “Jaajon matkalla mukana”-yhteistyöteippaukset toki kertoivat kuka siellä kyydissä oli ja jengi halus vaan moikata.

Reissu piti sisällään upeita maisemia ja paikkoja. Me tehtiin tällä triolla pieni pit stoppi muikuille laivarantaan. Parasta tolla asuntoautolla liikkuessa oli se, että jos tulee vastaan joku kiinnostava mesta niin ei muuta kun auto parkkiin ja kierrokselle. Sai vapaasti valita minne mennä eikä ollut riippuvainen mistään!

Meille sattui muuten Padasjoella melkoinen tilanne. Ollaan itsekin tästä aivan hämillämme. Tosiaan oltiin oltu siinä Padasjoen rannassa joku kymmenisen minuuttia, kunnes paikalle saapui Padasjoen kunnanjohtaja Petri Koivula! Siinä me heitettiin koko porukalla käsipäivää ja Petri toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi Padasjoelle. Tuli kyllä huikea fiilis, voiko tällasta edes käydä! Petri kertoi että joku oli kerennyt jo koodaamaan hänelle että Jaajo on Padasjoella vierailulla. Tämä kohtaaminen jäi kyllä koko porukan mieleen. Tämä matkailuautoreissu oli kyllä ikimuistoinen ja ollaan todella kiitollisia Rinta-Joupin Autoliikkeelle tästä mahdollisuudesta!

Matkailuauto tuntui erittäin miellyttävältä menopeliltä ja oli aivan viimeisen päälle varusteltu. Me ei kyllä voitu uskoa, että vuoden 2014 asuntoauto vois olla näinkin kattavasti varusteltu. Sieltähän löytyi telkkari, hyvät säilytystilat, suihku ja tottakai makuutilat koko porukalle. Meiltä ei jäänyt kyllä mitään puuttumaan. Ihan mielenkiinnosta olisi kiinnostavaa nähdä miltä juuri pakasta vedetty näyttäisi ja tuntuisi. Ehkä ens reissulle sitten viimesin malli kokeiluun niin saadaan verrata ensikertaan.

–Jaajo Linnonmaa

Katso kaikki matkailuajoneuvomme tästä

Kommentit (2)

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Petri Koivulakirjoittaa:

Tervetuloa Padasjoelle, meillä on parikin hyvää camping aluetta matkailuautoille ja -vaunuille.
Pete

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:

Kiitos Petri hyvistä vinkeistä! Näitä ei ole koskaan tuoreille karavaanareille liikaa. 👍

Lue myös nämä

”Tilaisin sähkötaksin, kiitos” – Taksiala panostaa vähäpäästöiseen autoiluun

Sähköautot ovat viime vuosina yleistyneet yksityisautoilijoiden keskuudessa hurjaa vauhtia....

Sähköinen koeajopäivä Savonlinnassa 

Konesaimaan ovi avautui ahkerasti kevään kauppapäivässämme Savonlinnassa. Halukkaita koeajolle lähtijöitä...

Ennakkoluuloja sähköautoilusta: aloittelevan sähköautoilijan matkassa

Rinta-Joupin Autoliikkeen digitaalisen liiketoiminnan johtaja Susa Niemelä päätti testata...

Rinta-Joupin Autoliike pelasti karavaanarit pulasta Kempeleessä

Kiannon perheellä on ollut yllätyksiä matkailuauton kanssa. Onneksi niistä...

Kari suuntaa huoltoon ja autokaupoille mökkimatkalla

Kari Rännäli on asioinut Rinta-Joupin Autoliikkeessä Mikkelissä jo noin...

Yhteistyöllä parasta mahdollista palvelua

Rinta-Joupin Autoliikkeessä Rovaniemellä panostetaan siihen, että asiakkaat saavat parasta...

Henrik Hermansson jatkaa matkaa kaasuautolla

Täysin uusiutuva biokaasu on monelle autoilijalle vaivattomin ja edullisin...

Jaajo talvimatkalla perheen kanssa

Jaajo päätti lähteä talviselle reissulle perheen kanssa. Menopeliksi valikoitui...

Ystävykset Henna ja Mia kävivät yhdessä autokaupoilla: mukaan tarttuivat molemmille uudet autot

Hennan ja Mian kymmenen vuotta sitten alkanut ystävyys on...

KIA-koeajotarinoita Savonlinnasta

Olimme mukana kauppapäivässä Savonlinnan Konesaimaalla esittelemässä uusia Kian malleja...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen

Tervetuloa Rinta-Joupin Autoliikkeen chattiin

Valitse palvelu