Rinta-Joupin Autoliike - Blogi - Blogi - Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

Jaajo ensimmäistä kertaa reissussa matkailuautolla

|
jaajon matkalla mukana

Jaajo Linnonmaa lähti Suomipop-festareille Rinta-Joupin Autoliikkeen Hymer Exsis -matkailuautolla. Mitä kaikkea hulvaton reissu piti sisällään? Lue Jaajon reissufiiliksistä alta!

Mulla on aina ollut haaveena lähteä frendien kanssa reissuun matkailuautolla. Huvittavinta on se, että tää koko reissu sattui järjestymään sattumien kautta. Vedettiin Aamulypsyä kollegoiden kanssa ja siinä tuli sitten puhetta mun reissuhaaveista. Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun Rinta-Joupin Autoliikkeestä tarjottiin mahdollisuutta näinkin upeaan elämykseen. Olivat näköjään olleet linjoilla!

Kun tällainen tilaisuus tarjoutui, pyysin mun kahta hyvää kaveria messiin ja sovittiin, että pidetään tää reissu tosi rentona ja mennään just sinne minne halutaan. Ilman stressiä tai suurempia suunnitelmia. Me otettiin suunnaksi Jyväskylän Suomipop-festarit ja hypättiin matkailuauton kyytiin! Juteltiin jätkien kanssa siitä, kuinka tätä on oikeesti odotettu. Ei oo vuoteen päässyt mihinkään festareille ja nyt ollaan yhtäkkiä matkailuautossa, jääkaappi täynnä kylmää kaljaa ja aivan lomamoodissa. Tää oli suorastaan pikkupoikamaisen hauskaa hypätä asuntoautoon ja lähtee tien päälle ilman tietoa siitä mihin matka lopulta vie.

Meillä oli niin hyvä meininki koko matkan. En oo tullut ees aiemmin ajatelleeksi, että matkailuautojen kuljettajat oikeesti moikkaavat toisiaan tien päällä. Otettiin siinä vähän haastetta millaiset moikkaustyylit toimii parhaiten, naurettiin ihan kippurassa siellä! Yhdessä vaiheessa kyllä ihmettelin, että onkohan meillä rengas puhjennut vai miks porukka painaa tööttiä. Matkailuauton “Jaajon matkalla mukana”-yhteistyöteippaukset toki kertoivat kuka siellä kyydissä oli ja jengi halus vaan moikata.

Reissu piti sisällään upeita maisemia ja paikkoja. Me tehtiin tällä triolla pieni pit stoppi muikuille laivarantaan. Parasta tolla asuntoautolla liikkuessa oli se, että jos tulee vastaan joku kiinnostava mesta niin ei muuta kun auto parkkiin ja kierrokselle. Sai vapaasti valita minne mennä eikä ollut riippuvainen mistään!

Meille sattui muuten Padasjoella melkoinen tilanne. Ollaan itsekin tästä aivan hämillämme. Tosiaan oltiin oltu siinä Padasjoen rannassa joku kymmenisen minuuttia, kunnes paikalle saapui Padasjoen kunnanjohtaja Petri Koivula! Siinä me heitettiin koko porukalla käsipäivää ja Petri toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi Padasjoelle. Tuli kyllä huikea fiilis, voiko tällasta edes käydä! Petri kertoi että joku oli kerennyt jo koodaamaan hänelle että Jaajo on Padasjoella vierailulla. Tämä kohtaaminen jäi kyllä koko porukan mieleen. Tämä matkailuautoreissu oli kyllä ikimuistoinen ja ollaan todella kiitollisia Rinta-Joupin Autoliikkeelle tästä mahdollisuudesta!

Matkailuauto tuntui erittäin miellyttävältä menopeliltä ja oli aivan viimeisen päälle varusteltu. Me ei kyllä voitu uskoa, että vuoden 2014 asuntoauto vois olla näinkin kattavasti varusteltu. Sieltähän löytyi telkkari, hyvät säilytystilat, suihku ja tottakai makuutilat koko porukalle. Meiltä ei jäänyt kyllä mitään puuttumaan. Ihan mielenkiinnosta olisi kiinnostavaa nähdä miltä juuri pakasta vedetty näyttäisi ja tuntuisi. Ehkä ens reissulle sitten viimesin malli kokeiluun niin saadaan verrata ensikertaan.

–Jaajo Linnonmaa

Katso kaikki matkailuajoneuvomme tästä

Kommentit (2)

Kommentoi

Kommentit lähetetään hyväksyttäväksi ennen julkaisua. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä sekä evästeistä.

Petri Koivulakirjoittaa:

Tervetuloa Padasjoelle, meillä on parikin hyvää camping aluetta matkailuautoille ja -vaunuille.
Pete

Rinta-Joupin Autoliikekirjoittaa:Ylläpitäjä

Kiitos Petri hyvistä vinkeistä! Näitä ei ole koskaan tuoreille karavaanareille liikaa. 👍

Lue myös nämä

Uudet dieselautot yllättävät vähäpäästöisyydellään

Tero Jussinmäki on törmännyt usein diesel- ja sähköautojen väliseen...

Jaajo toista kertaa reissussa matkailuautolla – sporttireissu kaveriporukalla Porvooseen

Jaajo kävi kavereineen toista kertaa reissussa matkailuautolla, tällä kertaa...

Sporttinen ja ekologinen BMW X3 sopii laskettelukeskus Tornimäen brändiin – ”Bemarista huokuu kaikessa laatu”

Yritykselle on tärkeää, että auto sopii myös sen brändiin....

Fiat 500 Lounge – hymyilyttävä pala Italiaa

Jos autossa lukee italiaksi ”ihana elämä” eli Dolce vita,...

Autonkin voi hankkia verkosta – näin teki e-urheilun ammattilainen Sami ”xseveN” Laasanen

Havu Gaming -joukkueessa pelaava Sami ”xseveN” Laasanen etsi itselleen...

Jenni pisti elämänsä uusiksi – muutti retkeilyautoon ja nauttii nyt vapaudesta

Viime syksynä yllättäen tyhjän päälle tipahtanut Jenni Ali-Keskikylä päätti...

Nopeus ratkaisee autokaupassakin – Rinta-Joupin Autoliikkeessä ymmärretään yrittäjän arkea ja kiireitä

Latvalan Puutarhan yrittäjä Juha Latvala on nopealiikkeinen mies. Kun...

Jutta ja Katriina kesälomamatkalla retkeilyautolla ympäri Suomen – lue matkablogi!

Serkukset Jutta ja Katriina kiersivät kesälomallaan Suomea Rinta-Joupin Autoliikkeen...

Merkkihuolto ehkäisee tulevaisuuden ongelmia – Pasi ajaa Kangasalta Poriin huollattaakseen autonsa Rinta-Joupin Autoliikkeessä

Kangasalalainen Pasi Lehtinen ajaa mieluusti 135 kilometrin matkan huollattamaan...

Retkeilyauto toimii myös kartingin varikkoautona – Sofia tähtää kansainväliseksi huippukuskiksi

Retkeilyautosta on moneksi. Alexander Povazhnyyn perheessä se toimii varikkoautona...

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen