Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Usein kysytyt kysymykset – FAQ - Miten peruutustutka toimii?

Miten peruutustutka toimii?

Peruutustutka on auton lisävaruste pysäköinnin helpottamiseen. Tutka toimii joko antamalla ohjaamossa äänimerkin, kun auto lähestyy estettä tai yhdistettynä ajotietokoneen näyttämään kuvaan, jonka avulla ajaja voi nähdä auton takana olevan tilan. Tutkan anturit on asennettu etu- ja/tai takapuskuriin, josta ne ilmoittavat, kun este alkaa olla lähellä. Tutka ilmoittaa esteen lähenemisestä portaittain. Joissain malleissa peruutustutkan varoitusetäisyyttä esteestä saa säädettyä ajotietokoneesta, mutta usein käytetään vakioasetuksia. Oman auton varoitusetäisyyden oppii parhaiten tuntemaan kokeilemalla.

Suomen oloissa on tärkeää huolehtia, että peruutustutkan anturit pysyvät puhtaana lumesta, loskasta ja tiesuolasta. Etenkin talvi- ja syyskaudella puhtaanapito on iso haaste, jotta tutka toimisi oikein. Huoltoon tuodaan paljon autoja, joissa ei lumen ja jään sulaessa olekaan mitään vikaa. Jos peruutustutkasi ei toimi mielestäsi kunnolla, kannattaa aina ensi viedä auto lämpimään tilaan ja puhdistaa anturit hyvin. Jos tutka ei tämänkään jälkeen toimi, me Rinta-Joupin autohuollossa korjaamme asian.

Huomaa kytkeä peruutustutka pois päältä, jos kytket auton perään peräkärryn tai esimerkiksi pyöränkuljetustelineen. Joissain automalleissa peruutustutka kytkeytyy jo automaattisesti pois päältä, kun auton peräkoukkuun laitetaan kärry.

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen