Kawasaki moottoripyörät

Kawasakin missio on tarjota motoristeille suuren suorituskyvyn laitteita sekä ajonautintoa! Siitä lähtien, kun Kawasaki aloitti moottoripyörän moottoreiden valmistuksen vuonna 1953, on se esitellyt lukuisia historiallisesti maineikkaita moottoripyörämalleja, kuten ”H1,” "Z1" ja "GPz900R". Näiden ja myös muiden mallien tuotannossa on hyödynnetty lentokoneiden moottoreiden valmistuksesta karttunut kehitys- ja tuoteosaaminen. Rinta-Joupilta löydät käytetyt Kawasaki-moottoripyörät sekä helpon rahoituksen ja vakuutuksen. Voit myös tuoda vaihdossa minkä tahansa ajoneuvon!

Suosittuja Kawasaki-malleja

Kawasaki NINJA -mallisto

Kawasakin Ninja-mallisto on luotu varmistamaan paras mahdollinen ajokokemus. Kawasakin Ninja-malliston moottoripyöriä on listattu top-10 myydyimmiksi moottoripyöriksi Suomessa. Kawasaki Racing Team haluaa varmistaa Ninja-mallien jatkuvan johtoaseman radalla ja kadulla toteuttamalla omaa filosofiaansa uusin innovaatioin ja tinkimättömällä testityöllä. Näillä pyörillä katu-uskottavuus sekä äärimmäinen suorituskyky on taattu.

Kawasaki Z -mallisto

Siitä on viisikymmentä vuotta, kun ensimmäinen Kawasaki Z -malli tuli markkinoille. Kawasaki on julkistanut peräti viisi Z50-juhlamallia. Ikoninen vuoden 1972 Super Four -malli Z1 on loistava isoisovanhempi. On harvinaista, että merkkiperhe kestää vuosikymmenen, viidestä puhumattakaan, mutta Kawasaki Z -perhe jatkaa kasvuaan. Vuonna 2022 Kawasaki Z -perhettä vahvistaa viisi Z50-mallia, jotka muodostavat osan Kawasakin ja sen vakiintuneiden ja uusien uskollisten fanien välisestä siteestä.