Hyppää sisältöön

ktm moottoripyörät

Rinta-Joupilta löydät käytetyt KTM-moottoripyörät sekä helpon rahoituksen ja vakuutuksen. Voit myös tuoda vaihdossa minkä tahansa ajoneuvon!

KTM-moottoripyörät

KTM tunnetaan off-road-moottoripyöristään (enduro, motocross ja supermoto). 1990-luvun lopulta lähtien se on laajentunut katumoottoripyörien tuotantoon ja urheiluautojen kehittämiseen. Maailmanlaajuisesti yritys on yksi johtavista off-road-moottoripyörien valmistajista.

KTM moottoripyörät

KTM, eli Kronreif & Trunkenpolz Mattighofen, on Itävaltalainen moottoripyörävalmistaja, joka on tunnettu erityisesti off-road-moottoripyöristään sekä huippuluokan tekniikastaan. Yhtiö on saavuttanut mainetta suorituskyvystään ja voittanut useita maailmanmestaruuksia moottoripyöräkilpailuissa, mikä on vahvistanut sen asemaa yhtenä huippuluokan moottoripyörävalmistajista maailmassa.

KTM:n historia juontaa vuoteen 1934, jolloin perustettiin pieni metallialan yritys. Vuosien varrella KTM siirtyi moottoripyörien valmistukseen. Yhtiön intohimo moottoriurheilua kohtaan näkyy edelleen sen laadukkaissa moottoripyörissä.

Yksi KTM:n tunnetuimmista moottoripyöräsarjoista on enduro- ja cross-moottoripyöriä edustava KTM EXC-sarja. Nämä pyörät on suunniteltu kestämään vaikeissa maasto-olosuhteissa, ja ne ovat voittaneet useita maailmanmestaruuksia endurossa ja motocrossissa. KTM EXC -malleissa korostuu kevyt rakenne, tehokas moottori sekä erinomainen jousitus, mikä tekee niistä suosittuja kilpailijoille ja harrastajille, jotka nauttivat maastokilpailuista.

Supermoto-luokassa KTM on myös vahvasti edustettuna. KTM 690 SMC R ja muut Supermoto-mallit yhdistävät off-road-moottoripyörien maastokyvyn ja ketteryyden sporttisempaan ja asfalttia suosivaan ajokokemukseen. Supermoto-moottoripyörät ovat suosittuja kaupunkiajossa ja harrastekäytössä niiden monipuolisuuden ansiosta.

KTM:n valikoimasta löytyy myös katupyöriä, kuten KTM Duke -sarja, joka edustaa nakupyörien luokkaa. KTM Duke -malleille on ominaista moderni muotoilu, kevyt rakenne ja tehokas moottori. Ne ovat suosittuja niin kaupunkiajossa kuin mutkateilläkin, tarjoten kuljettajille sporttista ajonautintoa ja tarkkaa ohjattavuutta.

Yksi KTM:n mielenkiintoinen innovaatio on sen osallistuminen sähkömoottoripyörien markkinoille. KTM Freeride E-XC on sähkökäyttöinen enduropyörä, joka osoittaa yhtiön sitoutumisen kestävään ja ympäristöystävälliseen moottoripyöräilyyn. Tämä sähkömoottoripyörä tarjoaa suorituskykyä ja nautintoa samalla kun se vähentää ympäristövaikutuksia.

Teknologian saralla KTM on ottanut käyttöön useita edistyksellisiä ratkaisuja, kuten ride-by-wire -kaasuvivun, luistoneston ja erilaiset ajomoodit. Nämä teknologiset innovaatiot parantavat ajoturvallisuutta ja tarjoavat kuljettajille mahdollisuuden mukauttaa moottoripyörän suorituskykyä eri olosuhteisiin.