Hyppää sisältöön

Auto Saksasta

Tuomme sinulle unelmiesi auton Saksasta vaivattomasti ja turvallisesti. Me Rinta-Joupin Autoliikkeessä palvelemme sinua mielellämme auton tuontiin liittyvissä asioissa. Hanki helposti auto Saksasta tai Ruotsista ottamalla yhteyttä myyntiimme tai tule katsastamaan valikoimamme!

Auto Saksasta

Etsimme juuri sinulle sopivan auton

Meiltä löytyy hyvin varusteltuja tuontiautoja valmiiksi valikoimastamme, ja sen lisäksi voimme hankkia ulkomailta sinulle juuri unelmiesi menopelin. Kerrot vain, mitä haluat, ja ammattilaisemme etsivät toiveitasi vastaavan auton. Asiointi on sinulle vaivatonta, sillä se on yhtä helppoa kuin auton ostaminen yleensäkin, eli saat auton valmiina pakettina meiltä.

Hyvinvarusteltuja autoja

Saksasta tuomme varsinkin hyvinvarusteltuja premium-autoja. Saksassa automarkkinat ovat reippaasti isommat kuin Suomessa, ja koska autot ovat siellä usein Suomen autoja edullisempia, on niissä yleensä paljon lisävarusteita. Myös erikoisia harvinaisuuksia löytyy Saksasta paremmin kuin Suomesta. Tuontiauton toimitus on nopea ja vie noin viikosta kolmeen viikkoon. Halutessasi toimitamme auton sinulle suoraan kotiin.

Turvallinen hankinta

Auton ostaminen Saksasta on turvallista, sillä selvitämme auton historian ja kunnon perusteellisesti, joten voit ostaa auton huoletta. Saat tietää tuontiautolle heti alkuvaiheessa myös avaimet käteen -loppuhinnan, mikä sisältää autoverot ja kaikki muut kulut.

Lisäpalvelut saatavilla helposti

Voimme asentaa autoon halutessasi lisävarusteita, kuten Webaston, helposti kaupan yhteydessä ja tehdä autosta mielesi mukaisen. Vanhan autosi tai muita ajoneuvoja voit jättää vaihdossa. Tuontiautolle voit lisäksi ottaa Rinta-Jouppi Vaihtoautoturvan sekä vakuutuksen ja rahoituspalvelun, kuten aina meillä asioidessasi.

Haluatko hankkia auton Saksasta?
Ota yhteyttä, palvelemme sinua mielellämme!

Katso vaihtoautojen valikoimamme