Hyppää sisältöön

Rinta-Jouppi Turva – huoletonta ajoa

Vaihtoautolla, matkailuajoneuvolla ja moottoripyörällä.

Auto tai moottoripyörä on elämäsi suurimpia hankintoja – myös käytettynä. Uuden ajoneuvon hankinta voi tuntua jännittävältä ja mielessäsi voi pyöriä monia kysymyksiä. Myyjämme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle oikean ratkaisun ja vastaavat kaikkiin autoiluun liittyviin kysymyksiisi. Löydettyäsi juuri sinulle sopivan vaihtoauton, voit varmistaa matkasi huolettoman jatkumisen valitsemalla Rinta-Jouppi Turvan. Rinta-Jouppi Turva kattaa uuden autosi yllättävät korjauskulut täysin ilman omavastuuta. Turva on loistava valinta, jos käytetyn auton ostaminen tuntuu jännittävältä. Meiltä saat Turvan myös moottoripyörille ja matkailuajoneuvoille. 

Huolettomia kilometrejä vaihtoajoneuvon ostajalle ilman omavastuuta 

Toisin kuin uusilla autoilla, käytettyjen autojen tehdastakuu on harvemmin enää voimassa. Vaikka käytettyjen autojen kauppaan kuuluu normaali kuluttajansuoja ja myyjän vastuu, on myyjäliikettä koskeva korvausvastuu kuitenkin rajallinen. Jos haluat täyden mielenrauhan ostopäätöksellesi, kannattaa sinun valita Rinta-Jouppi Turva. Turva on kuluttajansuojaa kattavampi vaihtoehto, niin laajuudeltaan kuin kestoltaankin. 

– Rinta-Jouppi Turva tuo samantyylistä varmuutta kuin auton vakuuttaminen. Kukaan ei halua ennalta miettiä mahdollisia vahinkoja, mutta jos jotain sattuu, kiität itseäsi, että olet varautunut, Rinta-Joupin Autoliikkeen kehitysjohtaja Timo Marttila kertoo. 

Rinta-Jouppi Turva kattaa monipuolisesti muiden kuin kuluvien osien korjauksia. Esimerkiksi usein kalliiksi tulevat moottorin, vaihteiston ja ilmastoinnin korjaukset kuuluvat Rinta-Jouppi Turvaan. Mielenrauhan lisäksi Turvan antamat edut voi laskea myös suoraan rahallisesti. Monesti yhdellä korjauskerralla Turva on maksanut jo itsensä takaisin. 

– Hinta on edullinen sekä auton hintaan että korjauksiin kuluviin kuluihin nähden. Esimerkiksi moottorin korjaukset nousevat helposti nelinumeroisiin summiin, mutta Rinta-Jouppi Turvan ansiosta et joudu itse sovittamaan isoa kulua kuukauden menoihin, Timo neuvoo. 

Miten valita sopiva Rinta-Jouppi Turva?

Vaihtoautollesi sopivan Rinta-Jouppi Turvan taso määräytyy ajoneuvon ajomäärän ja vuosimallin mukaan. Vaihtoehtoina ovat Premium Turva, Taso 1, Taso 2 ja Taso 3. Turvat kattavat muun muassa moottorin, vaihteiston ja ilmastoinnin korjauskuluja ilman omavastuuta. Turvan kattavuus riippuu vaihtoauton iästä ja ajomäärästä. Vaihtoautoturvan lisäksi saatavillasi on myös sopiva Turva käytettyihin moottoripyöriin ja Caravan Turva matkailuajoneuvoihin.  

Moottoripyörä Turva on voimassa kätevästi haluamasi 12 kuukauden ajan tai kunnes 10 000 ajokilometriä tulee täyteen. Caravan Turva matkailuautoille kattaa muun muassa moottorin, vaihteiston ja voimansiirron osien korjauksia, kun taas Caravan Turva matkailuvaunuille kattaa esimerkiksi asunto-osan asunto-osan varustelun, kuten vesijärjestelmien, lämmitysjärjestelmän sekä mekaniikkaosien korjauksia. Täysin ilman omavastuuta! 

Lue tarkemmat ehdot Vaihtoautoturvasta:

Rinta-Jouppi Turva pelastaa yllättäviltä kuluilta 

Ajoneuvoon tulevia vikoja on mahdoton ennustaa, vaikka auto olisi huollettu aina ajallaan. Tästä syystä paljon autoileva Matti Lamberg valitsee aina autoa vaihtaessaan Rinta-Jouppi Turvan. Turvan ansiosta hän on säästynyt kalliilta korjauskuluilta ja päässyt nopeasti takaisin tien päälle. 
 
– Hommat hoituivat erittäin kätevästi, eikä se vaatinut kuin yhden puhelinsoiton ja pääsin ajamaan autoni korjaamolle melkein saman tien, Lamberg sanoo. 

– Rinta-Jouppi Turva on kyllä hyvä tuote. Minulle se on maksanut itsensä takaisin, kun Fordistani meni yllättäen termostaatti rikki ja kun minulla oli tuo palvelu, ei minun tarvinnut maksaa mitään omavastuita, tai muuta, hän kertoo. 

Turvan saat käyttöösi heti liikkeestä lähdettyäsi. Yksityishenkilöiden lisäksi Rinta-Jouppi Turva sopii myös yrityksen käyttöön ostetuille autoille. Ehtona on, ettet käytä autoa ammattimaiseen kuljetustoimintaan, kuten taksikäyttöön.  

Lue Matin koko tarina täältä:

Huolettomia kilometrejä vaihtoautolla – Rinta-Jouppi Turva kattaa yllättävät korjaukset