Hyppää sisältöön

pakettiautot

Valitse sinun tarpeisiisi sopiva pakettiauto.

Saat meiltä rahoitussopimuksen ajoneuvollesi, oli kyse sitten yksityis- tai yrityskäyttöön hankitusta pakettiautosta.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman sekä uusia, että käytettyjä pakettiautoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Pakettiautolla pakettien että suurempien tavaroiden kuljettaminen sujuu vaivattomasti. Pakettiauto on kätevä valinta esimerkiksi huolto- ja palveluyrityksille tai pienyrittäjille.

Pakettiauto tarpeisiisi

Suosittuja pakettiautoja

Ford Transit

Ford Transit on yksi suosituimmista pakettiautomalleista maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa useita eri koko- ja muotoiluvaihtoehtoja, jotka soveltuvat erilaisiin kuljetustarpeisiin. Transitissa on monipuoliset sisätilat ja tehokkaat moottorit. Lisäksi Ford on laajentanut valikoimaa sähköisillä ja hybridimalleilla.

Mercedes-Benz Sprinter

Sprinter on toinen erittäin tunnettu pakettiautomalli. Se tunnetaan laadustaan ja monipuolisista konfiguraatiomahdollisuuksistaan. Sprinterissä on tarjolla eri pituus- ja korkeusvaihtoehtoja, ja se sopii mainiosti sekä tavaran että matkustajien kuljettamiseen.

Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter, tunnettu myös nimellä VW T-series, on suosittu pakettiautomalli erityisesti Euroopassa. Se on saavuttanut suosiota monipuolisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta. Transporterista on olemassa eri kokoversioita, ja se tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja tavaroiden kuljetukseen.

Auton rahoitus

Tarjoamme sinulle kiinteäkorkoisen rahoitussopimuksen. Rinta-Jouppi Autorahoitus on tasaeräinen rahoitusvaihtoehto, jossa kuukausittainen maksuerä pysyy samana koko sopimusajan. Voit vaikuttaa maksuerän suuruuteen valitsemalla itsellesi sopivan rahoitusajan tilanteesi mukaan.

Automyyjät Vaasa rekrytointi

Ota yhteyttä!

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Ota yhteyttä ja osta pakettiauto meiltä!

Pakettiauton valinta

Valitessasi itsellesi pakettiautoa, on hyvä kiinnittää huomiota myös auton painoon. Pakettiauton kokonaismassa on enintään 3500 kg. Tätä suuremmat pakettiautot luetaan kevytkuorma-autoiksi. Ostaessasi yli 3500kg painavan ajoneuvon, tarvitset ajo-oikeuden kevytkuorma-auton kuljettamiseen, eli vähintään C-luokan ajokortin.

Pakettiautoa valitessa kannattaa miettiä, minkälaisiin kuljetustarpeisiin on autoa hankkimassa. Tarvitaanko auton takatilalta leveyttä tai pituutta vai onko korkeus ratkaiseva tekijä? Entä onko autolla tarkoituksena kuljettaa raskaita lasteja tai vetää perävaunua? Tällöin on hyvä kiinnittää erityishuomiota auton kantavuuteen ja vetokykyyn.

Pakettiautovalikoimassa on perinteisten umpipakettiautojen lisäksi myös avolavallisia malleja. Avolavallisia pakettiautoja kutsutaan lava-autoiksi tai pick-upeiksi. Lava-autot ovat hyviä työautoja ja loistavia vetoautoja. Esimerkiksi raskaita kuormia vetävälle lava-auto on usein parempi ratkaisu kuin tavallinen pakettiauto.

Askarruttaako sopivan pakettiauton valinta? Ota yhteyttä ja me autamme!