Meiltä löydät monipuolisen valikoiman sekä uusia, että käytettyjä pakettiautoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Pakettiautolla sekä pikkupakettien että suurempien tavaroiden kuljettaminen sujuu vaivattomasti. Pakettiauto on kätevä valinta esimerkiksi huolto- ja palveluyrityksille tai pienyrittäjille.

Valitse sinun tarpeisiisi sopiva pakettiauto ja ota yhteyttä myyjään. Saat meiltä rahoitussopimuksen ajoneuvollesi, oli kyse sitten yksityis- tai yrityskäyttöön hankitusta pakettiautosta.

Pakettiauton valinta

Pakettiautoa valitessa kannattaa miettiä, minkälaisiin kuljetustarpeisiin on autoa hankkimassa. Tarvitaanko auton takatilalta leveyttä tai pituutta vai onko korkeus ratkaiseva tekijä? Entä onko autolla tarkoituksena kuljettaa raskaita lasteja tai vetää perävaunua? Tällöin on hyvä kiinnittää erityishuomiota auton kantavuuteen ja vetokykyyn.

Valitessasi itsellesi pakettiautoa, on hyvä kiinnittää huomiota myös auton painoon. Pakettiauton kokonaismassa on enintään 3500 kg. Tätä suuremmat pakettiautot luetaan kevytkuorma-autoiksi. Ostaessasi yli 3500kg painavan ajoneuvon, tarvitset ajo-oikeuden kevytkuorma-auton kuljettamiseen, eli vähintään C-luokan ajokortin.

Pakettiautovalikoimassa on perinteisten umpipakettiautojen lisäksi myös avolavallisia malleja. Avolavallisia pakettiautoja kutsutaan lava-autoiksi tai pick-upeiksi. Lava-autot ovat hyviä työautoja ja loistavia vetoautoja. Esimerkiksi raskaita kuormia vetävälle lava-auto on usein parempi ratkaisu kuin tavallinen pakettiauto.

Askarruttaako sopivan pakettiauton valinta? Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Ota yhteyttä ja osta pakettiauto meiltä!