Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Dacia-huolto

Dacia-huolto

Ajatko Dacialla? Kun huollat autosi Rinta-Joupin Dacia-huollossa, voit olla varma, että huollon tekee automerkkiisi erikoistunut ja merkkisi kouluttama asentaja, joka seuraa huolto-ohjeita tarkalleen.

Tuomalla autosi Rinta-Joupille Dacia-huoltoon voit luottaa siihen, että autosi takuu säilyy koko takuuajan ja edessäsi on taas huolettomia ajokilometrejä. Rinta-Joupin Dacia-huollot löydät Oulusta ja Vaasasta. Voit myös varata ajan netistä.

Rinta-Joupin Dacia-huolto osaa Daciansa

Teemme Dacian vuosittaiset määräaikaishuollot ja kaikki muut tarvittavat huollot, mutta palvelemme sinua myös tarkistamalla, onko merkilläsi mahdollisia takaisinkutsukampanjoita tai tarjolla muita ilmaisia päivityksiä. Huollot teemme aina Dacian alkuperäisilla varaosilla. Dacialla on Suomessa myös oma Dacia-tiepalvelu, joka hinaa autosi ilmaiseksi lähimpään Dacia-merkkihuoltoon, jos vaikkapa Dusterisi rikkoutuu kesken matkan teon. Dacia-tiepalvelu on voimassa uuden auton takuun ajan, eli kolme vuotta tai 100 000 km.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta on alusta asti selvä

Meillä on Dacian määräaikaishuoltoihin valmiit hinnat, joten saat tietää kustannuksen jo etukäteen. Jos huoltotarvetta tulee takuuajan päätyttyä, saat itse määritellä, kuinka laaja huolto tehdään. Jos huollon yhteydessä havaitaan jotain, mistä ei etukäteen ole sovittu, soitamme ja kysymme sinulta lupaa korjaukseen. Rinta-Joupin Autoliikkeen joustavat rahoitusvaihtoehdot mahdollistavat huollon maksun useammassa erässä, mikä tasoittaa kustannuksia.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen