Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Dacia-huolto

Dacia-huolto

Ajatko Dacialla? Kun huollat autosi Rinta-Joupin Dacia-huollossa, voit olla varma, että huollon tekee automerkkiisi erikoistunut ja merkkisi kouluttama asentaja, joka seuraa huolto-ohjeita tarkalleen.

Tuomalla autosi Rinta-Joupille Dacia-huoltoon voit luottaa siihen, että autosi takuu säilyy koko takuuajan ja edessäsi on taas huolettomia ajokilometrejä. Rinta-Joupin Dacia-huollot löydät Oulusta ja Vaasasta. Voit myös varata ajan netistä.

Rinta-Joupin Dacia-huolto osaa Daciansa

Teemme Dacian vuosittaiset määräaikaishuollot ja kaikki muut tarvittavat huollot, mutta palvelemme sinua myös tarkistamalla, onko merkilläsi mahdollisia takaisinkutsukampanjoita tai tarjolla muita ilmaisia päivityksiä. Huollot teemme aina Dacian alkuperäisilla varaosilla. Dacialla on Suomessa myös oma Dacia-tiepalvelu, joka hinaa autosi ilmaiseksi lähimpään Dacia-merkkihuoltoon, jos vaikkapa Dusterisi rikkoutuu kesken matkan teon. Dacia-tiepalvelu on voimassa uuden auton takuun ajan, eli kolme vuotta tai 100 000 km.

Rinta-Joupin merkkihuollossa hinta on alusta asti selvä

Meillä on Dacian määräaikaishuoltoihin valmiit hinnat, joten saat tietää kustannuksen jo etukäteen. Jos huoltotarvetta tulee takuuajan päätyttyä, saat itse määritellä, kuinka laaja huolto tehdään. Jos huollon yhteydessä havaitaan jotain, mistä ei etukäteen ole sovittu, soitamme ja kysymme sinulta lupaa korjaukseen. Rinta-Joupin Autoliikkeen joustavat rahoitusvaihtoehdot mahdollistavat huollon maksun useammassa erässä, mikä tasoittaa kustannuksia.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen