Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tiedote: Rinta-Joupin Autoliike varautuu koronavirukseen Lue lisää
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Ford huolto

Ford huolto

Kaipaako Fordisi huoltoa? Varaamalla Rinta-Joupin Ford-huollon varmistat, että autosi huolletaan uusimpien Ford-huolto-ohjeiden mukaisesti ja koulutettujen ammattilaisten toimesta.

Ford huolto Kokkolassa ja Ylivieskassa

Tuomalla autosi Rinta-Joupin Ford-merkkihuoltoon voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja ajaa huoletta. Ford huolto löytyy Kokkolasta ja Ylivieskasta. Voit soittaa suoraan Kokkolan tai Ylivieskan liikkeeseen tai varata ajan suoraan tästä.

Rinta-Jouppi tuntee Fordisi

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi Ford-huoltomme palvelee sinua myös kertomalla tehtaan kampanjoista ja mahdollisista ilmaisista päivityksistä. Ford tarjoaa asiakkailleen myös monenlaisia hintatarjouksia, jotka postitetaan suoraan kotiisi ja joita voit hyödyntää meillä. Useimmiten voit käyttää alennuksen vapaasti huoltoon tai vaikkapa renkaiden ostoon tai tuulilasin vaihtoon.

Merkkihuollossa sinut pidetään ajan tasalla myös muista Ford-eduista. Esimerkiksi siitä, että voit ostaa meiltä Fordin Liikkumisturvan, joka korvaa vian sattuessa hinauksen lähimpään merkkihuoltoon sekä sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi ja tarvittaessa myös hotelliyöpymisen. Tarjoamme Fordin Liikkumisturvaa uuteen autoon viideksi vuodeksi ja ajettuun autoon aina vuodeksi kerrallaan.

Ford huollossa hinta ei pääse yllättämään

Ford-määräaikaishuoltoihimme saat aina valmiin, kiinteän hinnan. Kun Fordisi takuu loppuu ja tuot sen meille huoltoon, huollon laajuus on vapaasti päätettävissäsi etukäteen. Odottamattomia ongelmia löytäessämme soitamme sinulle aina ennen korjaamisen suorittamista. Merkkihuollon voit rahoittaa erilaisilla vaihtoehdoilla, esimerkiksi osa-maksulla tai hajauttamalla huollon kustannukset pidemmälle ajanjaksolle.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 3000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen