Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Autohuolto - Merkkihuolto - Ford huolto

Ford huolto

Kaipaako Fordisi huoltoa? Varaamalla Rinta-Joupin Ford-huollon varmistat, että autosi huolletaan uusimpien Ford-huolto-ohjeiden mukaisesti ja koulutettujen ammattilaisten toimesta.

Ford huolto Kokkolassa ja Ylivieskassa

Tuomalla autosi Rinta-Joupin Ford-merkkihuoltoon voit olla varma, että autosi takuu säilyy, ja ajaa huoletta. Ford huolto löytyy Kokkolasta ja Ylivieskasta. Voit soittaa suoraan Kokkolan tai Ylivieskan liikkeeseen tai varata ajan suoraan tästä.

Rinta-Jouppi tuntee Fordisi

Vuosittaisten määräaikaishuoltojen ja muiden huoltojen lisäksi Ford-huoltomme palvelee sinua myös kertomalla tehtaan kampanjoista ja mahdollisista ilmaisista päivityksistä. Ford tarjoaa asiakkailleen myös monenlaisia hintatarjouksia, jotka postitetaan suoraan kotiisi ja joita voit hyödyntää meillä. Useimmiten voit käyttää alennuksen vapaasti huoltoon tai vaikkapa renkaiden ostoon tai tuulilasin vaihtoon.

Merkkihuollossa sinut pidetään ajan tasalla myös muista Ford-eduista. Esimerkiksi siitä, että voit ostaa meiltä Fordin Liikkumisturvan, joka korvaa vian sattuessa hinauksen lähimpään merkkihuoltoon sekä sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi ja tarvittaessa myös hotelliyöpymisen. Tarjoamme Fordin Liikkumisturvaa uuteen autoon viideksi vuodeksi ja ajettuun autoon aina vuodeksi kerrallaan.

Ford huollossa hinta ei pääse yllättämään

Ford-määräaikaishuoltoihimme saat aina valmiin, kiinteän hinnan. Kun Fordisi takuu loppuu ja tuot sen meille huoltoon, huollon laajuus on vapaasti päätettävissäsi etukäteen. Odottamattomia ongelmia löytäessämme soitamme sinulle aina ennen korjaamisen suorittamista. Merkkihuollon voit rahoittaa erilaisilla vaihtoehdoilla, esimerkiksi osa-maksulla tai hajauttamalla huollon kustannukset pidemmälle ajanjaksolle.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen