Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Kiveniskemä harmitti, mutta apua saatiin nopeasti

Pyhärannan Ihodessa asustavalla Juha-Matti Saarniolla on Toyota Avensis vuosimallia 2014, jossa heikoin lenkki on rikkoutuva tuulilasi. Saarniosta on tullut niin tuttu mies Rauman Rinta-Joupin Autoliikkeen huollossa, että sinne soittaessa huoltopäällikkö Ari Varjonen tapaa todeta, että ei kai taas vaan tuulilasi.

– Raumalla Rinta-Joupin Autoliikkeessä on uusia tuulilaseja vaihdettu kolmen vuoden aikana kumpaankin autoon, siis vaimon ja minun, kaksi ja liimailtu siinä välissä vielä pariin otteeseen. Kerran tuulilasin korjauksen jälkeen meni vain seitsemän päivää, kun kivi napsahti taas ikkunaan. Kyllä harmitti, mutta sain onneksi nopeasti apua.

Saarnio tarkentaa, ettei tapaa ajaa kenenkään takapuskurissa kiinni, vaan joka kerta on lentänyt Kasitiellä vastaantulevan autosta jotain tuulilasiin.

Korjauskeikka on joskus koitunut yllättävän kalliiksi, sillä Saarnio on ostanut samalla uuden auton. Näin kävi muun muassa silloin, kun liikkeessä oli vaimolle sopiva punainen Toyota Yaris.

– Mieleni tekisi nyt citymaasturia, siitä olisi näin iän myötä helpompi nousta autosta kuin matalasta Avensiksesta. Olen aika ex tempore -ostaja, mutta yritän ostohalujen ilmaannuttua istahtaa hetken paikallani, että tunne menisi ohi, hän kertoo hymyillen.

Katso myös nämä