Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Toyotan erinomaisuus näkyy myös huollossa

Edulliset varaosat ja toimintavarmuus tekevät Toyotasta kestävän valinnan. Entinen vahinkotarkastaja Carl-Gustav Nykvist on myös tyytyväinen Toyotan omistaja.

Toyota-huolto Carl-Gustav Nykvist

Vaasalaisella Carl-Gustav ”Calle” Nykvistillä on pitkä kokemus autoalasta. Hän on työskennellyt useiden vakuutusyhtiöiden vahinkotarkastajana yli 30 vuotta ja sitä ennen raskaan kaluston korjaamossa. Vahinkotarkastajana hänelle tuli tutuksi myös Rinta-Joupin Autoliikkeen Vaasan toimipisteen huolto ja automyynnin henkilökunta.

– Ennen vuotta 2005 vahinkotarkastajat kävivät korjaamoilla paikan päällä katsastamassa vahingot. Sen jälkeisenä aikana asiat hoidettiin niin, että korjaamolla kuvattiin autot ja lähetettiin kuvat vahinkotarkastajalle korjausarvion kera.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Toyota-merkkihuolto oli Nykvistille yhteen aikaan paikka, jossa hän vieraili työasioissa viikoittain. Hän muistelee, kuinka asiat sujuivat hyvässä hengessä ja henkilökunnasta tuli hänelle ”hyviä naamatuttuja”, joiden kanssa juttu luisti.

– Kolarissa vaurioituneet Toyotat olivat siitä helppoja korjattavia, että varaosia oli hyvin saatavilla, hän toteaa.

Toyota-huolto Carl-Gustav Nykvist | Rinta-Joupin Autoliike
”Toyota on tutkitusti kestävä merkki, jossa ei vikoja ilmene”, tuumaa Carl-Gustav Nykvist.

Normaalit vuosihuollot kohtuuhintaan

Nykvist jäi vuonna 2011 eläkkeelle vahinkotarkastajan työstä. Muutama vuosi sen jälkeen hän oli ostamassa Rinta-Joupin Autoliikkeestä Tervajoelta vuoden vanhaa Toyota Avensista, mutta päätyikin tilaamaan upouuden Toyota Corollan. Sitä hän on huollattanut hyvillä mielin Vaasan toimipisteen merkkihuollossa.

– Autossani ei ole ollut mitään isompia vikoja, vain normaalit vuosihuollot. Toyota on tutkitusti kestävä merkki, jossa ei vikoja ilmene.

Hän on erittäin tyytyväinen Rinta-Joupin Autoliikkeessä saamaansa palveluun ja siihen, että oman automerkin huollot ovat olleet kohtuuhintaisia. Nykvist on niin mieltynyt Toyotaansa, että ei hevillä enää merkkiä vaihda.

– Seuraava autonikin on Corolla tai sitten RAV, en ole vielä päättänyt, hän tuumii.

Katso myös nämä