Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Laihialainen Sami arvostaa Tervajoen autohuollon joustavaa ja yksilöllistä palvelua

Laihialainen Sami Rinne on ajanut Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen toimipisteestä työleasingautoiksi hankituilla uusilla Skodilla jo vuodesta 2013. Tarkkaa määrää tuona aikana käytössä olleille autoille hän ei muista, mutta merkki on pysynyt. Perheensä autot Sami huollattaa Tervajoen Skoda-merkkihuollossa.

Sami on ollut Rinta-Joupin Autoliikkeen Tervajoen myymälän ja huollon asiakas jo pitkään. Tänä vuonna tutuiksi tulivat ensimmäistä kertaa myös kolarikorjaamon palvelut, kun Samin Skoda Superbin etupuskurin helmaosa vahingoittui auton tipahtaessa jäiden muodostamaan railoon.

– Tervajoen kolarikorjaamolla kaikki meni erittäin hyvin. Tervajoen henkilökunnan antama palvelukokemus on hatunnoston arvoinen joka kerta, eikä tämä poikennut aiemmista kokemuksista, Sami kertoo.

Tervajoen toimipisteessä huolehditaan asiakkaan tarpeista

Tervajoen autohuollon palveluihin kuuluvat muun muassa kaikkien merkkien huolto, Toyota-merkkihuolto, Skoda-merkkihuolto, kolarikorjaamo, varaosat ja rengashotelli. Huollon yhteydessä on myös myymälä, jossa on hyvä katsella autoja nopeamman huollon aikana. Tervajoelta myös vaimolleen Skoda Rapidin ostanut Sami huollattaa perheen molemmat autot merkkihuollossa.

– Huollatin autoni ennen Rinta-Joupin Autoliikkeessä Vaasassa, mutta siirryin Tervajoelle, koska se on lähempänä. Molempien huoltojen palveluihin olen ollut tyytyväinen. Tervajoen autohuollossa arvostan sen joustavuutta ja tapaa huolehtia yksilöllisesti asiakkaan tarpeista. Palvelu on hyvää ja ajat ovat helposti sovittavissa, Sami kehuu.

Samin mielestä parasta liikkeessä on ehdottomasti asiakaspalvelu. Autoa huoltaessa on myös helppo katsella uusia autoja. Nyt Sami on tilannut uudeksi työleasingautokseen täyssähköisen Skoda Enyaqin, jota hän odottaa jo kovasti.

– Sähköautot kiinnostavat minua etenkin ajokokemuksena. Minulla ei ole aiemmin ollut sähköautoa, mutta Enyaqin ominaisuudet vetivät pidemmän korren monellakin aspektilla ja mittarilla, hän myhäilee.

Katso myös