Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Rinta-Joupin Autoliike Porissa pitää Road Mastersin autot työkunnossa

West Coast Road Masters Oy:n toimitusjohtaja Juha-Matti Vainiolla on vuodessa työajoa satatuhatta kilometriä. Tuolla ajomäärällä on tärkeää, että vuosimallin 2020 Toyota Land Cruiser on joka ikinen arkiaamu täydessä iskukunnossa.

Ympäri Suomea operoivan tiestöalan mittaus- ja konsultointipalveluita tuottavan yrityksen muutkin neljä työautoa huolletaan Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin toimipisteessä.

– Olemme tyytyväisiä autoliikkeen ehdottamaan järjestelyyn, jossa yrityksellemme on varattuna valmiiksi huoltoaika kerran kuukaudessa. Kokonaisuus toimii hyvin ja automme ovat aina huollettuna. Jos jonakin kuukautena emme tarvitse huoltoa, tuo aika vapautuu muille asiakkaille, Vainio selvittää systeemiä.

Huoltojen lisäksi yritys vuokraa kiireiseksi kesäajaksi ylimääräisen työauton. Ensi kesän auto on jo valmiiksi varattuna.

Luotettavan huoltojärjestelyn ohella Vainio arvostaa varmaa automerkkiä. Hän osti vuonna 2006 Toyota Avensis Verson, mutta vaihtoi parin vuoden jälkeen Land Cruiseriin. Sen jälkeen hänen ei ole tarvinnut enää vilkuilla muita vaihtoehtoja. Ensi vuonna 70 vuotta täyttävää Land Cruiseria pidetään yleisesti maailman luotettavimpana automallina.