Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Jaakon valintana on BMW ja Rinta-Joupin Autoliike: ”Äärettömän hyvä palvelu”

Porilaisen Jaakko Niemen autona on lähes aina ollut BMW. Autonsa hän on huollattanut ja ostanut Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin toimipisteessä.

Jaakko Niemi BMW i4 Pori
Vuoden 1978 jääkiekon suomenmestari Jaakko Niemi on asioinut Rinta-Joupin Autoliikkeessä jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan.

Jaakko Niemi on monille tuttu nimi jääkiekkoareenoilta. Hän pelasi puolustajana Porin Ässissä ja voitti seuran väreissä myös suomenmestaruuden vuonna 1978. Miehellä on jääkiekkouran lisäksi takanaan jo yli 50 vuotta autoilua. Jaakko on asioinut Rinta-Joupin Autoliikkeessä siitä lähtien, kun Porin toimipiste avattiin lähes kolme vuosikymmentä sitten. Vuosikausien suhde on säilynyt ennen kaikkea hyvän asiakaspalvelun vuoksi.

– Asiakaspalvelu on ollut aina loistavaa, minulta ei löydy kielteistä sanaa.

Jaakko kätteli kaupat uudesta BMW i4 -sähköautosta Porin automyyjän Tero Teljon kanssa.

BMW jo lähes viisi vuosikymmentä

Jaakko omistaa nosto- ja kuljetusalan yrityksen Autoilija Jaakko Niemi Oy. Kuljetuskalustossa hän luottaa Volvoon, mutta henkilöautopuolella BMW on automerkkinä ollut aina Jaakon sydäntä lähellä. Hän muistelee omistaneensa elämänsä aikana jo 15 tai 16 BMW:tä.

– Ostin ensimmäisen BMW:n vuonna 1977. Lähes kaikki omistamani mallit, ne vanhemmatkin, ovat olleet äärettömän hyviä ajaa. Merkki on myös palvellut suhteellisen luotettavasti.

Ensimmäisen uuden BMW:n mies hankki vuonna 2011. Häneltä löytyy edelleen kotitallista myös vanhempaa merkin kalustoa.

– Minulla on ollut vuoden 1991 BMW M5 melkein 30 vuotta. Se on kiva lelu!

Käyttövoima vaihtui – merkki ei

Jaakko on viime vuodet ajellut dieselkäyttöisellä BMW:llä, mutta päätti nyt päivittää kalustoaan uuteen BMW i4 -täyssähköautoon.

– Ostin auton osittain hetken mielijohteesta, mutta toisaalta sitä ajattelee myös tulevaa. Autojen pääasiallinen polttoaine saattaa pian olla sähkö ja mielestäni sähköauto on tulevaisuutta.

Jaakko sai uuden i4-mallin myötä alleen erittäin tehokkaan matkakumppanin: huippuvarustellusta i4-täyssähköautosta irtoaa roimat 340 hevosvoimaa. Auton toimintamatka on peräti 590 kilometriä ja kymmenen minuutin pikalatauksella ajaa jopa yli 140 kilometriä.

”Rinta-Joupin Autoliikkeessä Porin merkkihuollossa on aina ollut äärettömän hyvä palvelu”, kehuu Jarkko.

Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin toimipiste myy vaihtoautojen ohella Škodan, Mitsubishin, Kian ja Toyotan uusia autoja sekä uusia Hymer, Hobby, Carado, LMC, Polar, Pössl ja RoadCar -merkkisiä matkailuajoneuvoja.

Merkkihuollossa palvelu pelaa

Jaakko on käyttänyt autojaan Rinta-Joupin Autoliikkeen merkkihuollossa. Porin toimipisteestä löytyy BMW:n lisäksi Hondan, Kian, Mitsubishin, Škodan ja Toyotan merkkihuollot.

– Olemme huoltaneet perheen autot Rinta-Joupin Autoliikkeen Porin merkkihuollossa, sillä siellä on aina ollut äärettömän hyvä palvelu. Olen vuosien aikana asioinut usean eri henkilön kanssa ja saanut aina hyvää palvelua.

Porin toimipisteen merkkihuollossa auto huolletaan vankalla ammattitaidolla, sillä henkilökunnalla on yhteensä satojen vuosien edestä merkkiosaamista BMW-huolloista. Porin huollon palveluihin kuuluvat myös rengashotellin ja kolarikorjaamon palvelut, pesupalvelut sekä varaosamyymälä.

Katso myös