Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Kolariautosta tuli kuin uusi Rinta-Joupin Autoliikkeen huollossa

Turkulaisen Jyrki Lehtosen farmari, Škoda Superb Combi koki kovia tovi sitten, kun liikennevaloissa perässä ajaneen auto lähti liukuun ja törmäsi siihen.

Jyrki Lehtonen huolto korikorjaamo merkkihuolto skoda

 Pieni peltikosketus aiheutti yllättävän ison vaurion: takaluukku ei enää toiminut normaaliin tapaan.

– Se oli niin pieni kolari, ettei ihmisille tullut mitään vahinkoa. Kuvittelin ensin, että autooni olisi tullut vain pieni naarmu. Mutta kummassakin autossa ilmeni korjattavaa, hän kertoo.

Merkkihuollosta hyvää palvelua

Lehtonen on ostanut 463 000 kilometriä ajetun autonsa vuonna 2010 Rinta-Joupin Autoliikkeen Turun toimipisteestä, missä hän on myös sitä huollattanut kaikki nämä vuodet.

– Olen saanut asiantuntevaa ja hyvää palvelua merkkihuollossa. Toki autoon on tullut vuosien aikana matkan varrella vikoja, mutta ne on aina korjattu kuntoon.

Peräänajon takia tarvittiin nyt vähän isompi korjausurakka, sillä auton takaosaan tuli sekä pelti- että muovipinnan vaurioita. Lehtosen auto oli viikon verran korjauksessa, kun koko takaluukku piti uusia.

Auton omistaja on erittäin tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt lopputulokseen.

– Auto oli kuin uusi! Koska takaluukun ovi oli kokonaan uusittava, oli auto kauttaaltaan käsitelty niin, että sen pinnassa ei ole värieroja. 12 vuotta vanha autoni näyttää nyt paremmalta ja nuoremmalta, Lehtonen kehuu.

Jyrki Lehtosen auto oli kuin uusi, kun hän kävi noutamassa sen Rinta-Joupin Autoliikkeen korjaamosta.

Herrasmiehen peräänajo

Lehtosen mielestä auton nouto oli muutoinkin mukava tuokio. Hän kertasi kolaritapahtumat huoltovastaavalle ja kehui kolarin vastapuolen hoitaneen asiat mutkattomasti.

– Perään liukkaassa kelissä ajaneen auton kuljettaja tuli heti tapahtuman jälkeen autosta ulos ja pyysi anteeksi vahinkoa.  Hän lupasi hoitaa korjauksen vakuutusyhtiön kautta, jonka jälkeen vaihdoimme yhteystiedot ja jatkoimme matkaa. Kaikki sujui siten, kuin oli sovittu.

Huoltovastaava osasi kertoa, että Lehtosella oli käynyt tilanteessa tuuri. Hänellä oli useita esimerkkejä siitä, miten kolarin aiheuttaja onkin myöhemmin muuttanut mieltään ja kieltäytynyt hoitamasta asiaa.

– Minulla oli todella onnea, että perään ajanut kuljettaja oli todellinen herrasmies, jonka sana piti. Jos hän lukee tätä, sydämellinen kiitos, kiittelee Lehtonen.

Katso myös nämä