Hyppää sisältöön

Rinta-Joupin Autoliike |

Varmuus ja luotettavuus painavat huoltopaikan valinnassa

Jarmo Koskela Matti Rättyä huolto

Oululaisesta Jarmo Koskelasta tuli vuosia sitten Rinta-Joupin Autoliikkeen Oulun toimipisteen vakioasiakas ostettuaan vähän käytetyn Opel Astran. Samassa paikassa huoltopäällikkönä työskentelevä Matti Rättyä huolehtii perheen autojen vuosihuolloista yhdessä muun ammattilaistiimin kanssa.

– Meillä on nykyään vaimon kanssa nelisen vuotta vanhat Opel Astra ja Subaru Outback. Ovat käytössä päivittäin. Pääosin itselläni Opel ja vaimolla Subaru, Koskela kertoo.

Hän on erittäin tyytyväinen Rinta-Joupin Autoliikkeen huollon tapaan toimia.

– Siellä on helppo hoitaa asioita ja hommat toimivat hyvin. Lisäksi etukäteen kysellään korjaus- ja huoltoluvat sekä kerrotaan hinnat, jos tulee jotain yllättävää korjattavaa, hän kehuu.

Isännöintitoimistoa vetävän Koskelan auton mittariin tulee vuodessa noin 15 000-18 000 kilometriä. Näin vähäisellä ajolla riittävät normaalit vuosihuollot.

Koskela on ostanut Rinta-Joupun Autoliikkeestä muutaman Opelin. Ne ovat olleet vähävikaisia autoja, eikä Subarussakaan ole mitään isompaa ilmennyt, joten huoltokustannukset ovat pysyneet kohtuullisina.

Katso myös nämä