Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot - Matkailuajoneuvojen huolto

Matkailuajoneuvojen huolto

Matkailuajoneuvohuolto

Vaikka kuinka huolehtisit matkailuajoneuvostasi, sen kunto ja toimivuus on hyvä tarkistuttaa ammattilaishuollossa vuosittain aina ennen ajokauden alkua.

Me Rinta-Joupilla huollamme matkailuajoneuvoja Kempeleen toimipisteessä. Hoidamme puolestasi edustamiemme merkkien eli Caradon, Hymerin, Hobbyn, LMC:n, Pössl:n ja Roadcarin vuosittain tehtävän, valmistajan vaatiman tiiveystakuutarkastuksen, jossa käydään läpi matkailuajoneuvon rakenteet kosteusvaurioiden varalta.

Tiiveystakuuhuollon lisäksi hoidamme myös ajoneuvon asuintilojen vuosihuollon. Vuosihuollossa käydään läpi ajoneuvon asuintilat ja tarkistetaan mm. sähkö-, kaasu- ja vesijärjestelmän toimivuus. Vaunujen osalta huoltoon kuuluu lisäksi vaunun nokkapyörä, akselisto ja jarrut.

Matkailuajoneuvojen huollossa onnistuu myös alustanhuollot. Kysy lisää!

Varaa huolto tästä  Kempeleen toimipisteen yhteystiedot

Matkailuautojen ajo-osan huolto erikseen

Matkailuautojen ajo-osan huolto määrittyy ajoneuvon pohjan mukaan huoltokirjassa ilmoitetun huoltovälin mukaan. Valtaosaltaan Suomessa käytetyt matkailuautot on rakennettu Fiatin, Fordin tai Mercedeksen pohjalle, mikä tarkoittaa, että ajo-osan huollosta vastaa kyseinen merkkihuolto.

Retkeilyautojen osalta huolto toimii samaan tapaan kuin matkailuautopuolella.

Tuo ajoneuvosi meille huollettavaksi ennen matkaan rullaamista ja vältät ikävät yllätykset tien päällä. Ajanvaraus huoltoon onnistuu joko verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös varata ajan paikan päällä.

Varaa huolto tästä

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Varaa aika netissä, chatissä tai soittamalla lähimpään huoltoon.

Ajanvaraukseen