Huolto

Huollamme kaikki automerkit sekä matkailuautot ja asuntovaunut reilusti, luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pikahuolto

Teemme pienet huollot Porissa ja Raumalla ilman ajanvarausta. Voit jäädä odottelemaan paikan päälle.

Huollon rahoitus

Voit maksaa huollonkin erissä.

Merkkihuolto

Tarjoamme 14 automerkin ja 6 matkailuajoneuvomerkin merkkihuollot aina laadukkailla ja alkuperäisillä varaosilla.

Huoltosopimus

Kysy liikkeestämme lisää uusille autoille tehtävistä, merkkikohtaisista huoltosopimuksista tai mahdollisuudesta sisällyttää huollot autosi kuukausierään.

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä
toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen

Kolarikorjaamo

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymät kolarikorjaamot auttavat sinua kaikessa tuulilasin vaihdosta, peltikolhujen oikomiseen ja isompiin vahinkokorjauksiin.

Varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosia ja lisävarusteita. Saat alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet kaikkiin edustamiimme merkkeihin tai korkealaatuiset tarvikeosat niin halutessasi.

Tervetuloa jäätelölle!
Rinta-Joupin Autoliike - Matkailuajoneuvot - Matkailuajoneuvojen huolto

Matkailuajoneuvojen huolto

Matkailuajoneuvohuolto

Vaikka kuinka huolehtisit matkailuajoneuvostasi, sen kunto ja toimivuus on hyvä tarkistuttaa ammattilaishuollossa vuosittain aina ennen ajokauden alkua.

Me Rinta-Joupilla huollamme matkailuajoneuvoja Kempeleen toimipisteessä. Hoidamme puolestasi edustamiemme merkkien eli Caradon, Hymerin, Hobbyn, LMC:n, Pössl:n ja Roadcarin vuosittain tehtävän, valmistajan vaatiman tiiveystakuutarkastuksen, jossa käydään läpi matkailuajoneuvon rakenteet kosteusvaurioiden varalta.

Tiiveystakuuhuollon lisäksi hoidamme myös ajoneuvon asuintilojen vuosihuollon. Vuosihuollossa käydään läpi ajoneuvon asuintilat ja tarkistetaan mm. sähkö-, kaasu- ja vesijärjestelmän toimivuus. Vaunujen osalta huoltoon kuuluu lisäksi vaunun nokkapyörä, akselisto ja jarrut.

Matkailuajoneuvojen huollossa onnistuu myös alustanhuollot. Kysy lisää!

Matkailuautojen ajo-osan huolto erikseen

Matkailuautojen ajo-osan huolto määrittyy ajoneuvon pohjan mukaan huoltokirjassa ilmoitetun huoltovälin mukaan. Valtaosaltaan Suomessa käytetyt matkailuautot on rakennettu Fiatin, Fordin tai Mercedeksen pohjalle, mikä tarkoittaa, että ajo-osan huollosta vastaa kyseinen merkkihuolto.

Retkeilyautojen osalta huolto toimii samaan tapaan kuin matkailuautopuolella.

Tuo ajoneuvosi meille huollettavaksi ennen matkaan rullaamista ja vältät ikävät yllätykset tien päällä. Ajanvaraus huoltoon onnistuu joko verkossa, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös varata ajan paikan päällä.

Varaa huolto

Rinta-Jouppi myymälät

Yli 4000 ajoneuvoa sinua lähimmästä myymälästä.

Etsi lähin toimipiste

Varaa aika huoltoon

Ajanvaraus verkossa 24/7 tai puhelimitse suoraan lähimmästä toimipisteestäsi.

Ajanvaraukseen